اختصاصی روز نیوز/ در لحظه ی ورودم به کافه جذب دکور و فضای پر از نوستالژیش شدم . کافه ای که برخلاف فضای مدرن بیشتر کافه ها از دکوری خاص و خاطره انگیز در آن استفاده شده بود .
در فضای دلنشین کافه کاوه با صاحب آن به گفتگو نشستیم که در ادامه میخوانید:
خود را اینگونه معرفی کرد:
مهیار خراسانی هستم از سال 85 در کار اغذیه فست فودی و کافه مشغولم . نزدیک به چهار سال است کافه کاوه در آمل دایر است و از قدیمیترین کافه های شهر به حساب می آید .
کافه کاوه از 22 بهمن وارد مرحله جدیدی از کار خود شد و به صورت کافه رستوران فعالیت میکند.
خراسانی در ادامه از ساعت فعالیت کافه و منوهای موجود، برایمان گفت:
ساعت فعالیت کافه از ساعت 9 صبح تا 12 شب می باشد . سبک غذاهای فعلی کافه ما را می شود گفت دیگران از ما الگو گرفته اند غذاهای اصیل مازندرانی بادمجان شکم پر ، مرغ و اسفناج و… صبحانه کلاسیک ایرانی ، انگلیسی ، فرانسوی . انواع نوشیدنی های گرم و سرد . ناهار ، عصرانه و شام . غذاهای ما در منو کاملا توضیح داده شده است که مشتری بتواند راحت انتخاب کند. کافه ی ما همراه با موسیقی زنده بود اما از فروردین مجوز موسیقی زنده را در آمل لغو کردند هرچند در شهرهای اطراف همه موسیقی زنده دارند
کافه کاوه دو قسمت مجزای وی آی پی دارد. جشن های مختلفی در کافه ی ما گرفته می شود . جشن تولد ، جشن های مخصوص در طی سال ، جشن مدارس . جشن های خیریه و مناسبتی
مهیار خراسانی به سوال در مورد نامگذاری کافه و طرح دکور آن ، اینگونه پاسخ داد:
علت نامگذاری این کافه به این دلیل است که شخصی به نام کاوه در ابتدا شریک ما بود و بخاطر بعضی اختلاف سلیقه ها، به خواست خودشان من سهمشان را خریدم و این اسم همچنان مانده است . در ادامه به همراه نادر توکلی از دوستان خوب و هنرمندم به فعالیت مشغول شدیم . دیزاین داخل که میبینید توسط نادر توکلی انجام شده است . طرح ما طرح قدیم است و چیزهایی که اینجا هست همه قدیمی ، عتیقه و نوستالژیک هستند .
نگاه خراسانی در مورد کافه ها در نوع خود جالب است :
در اکثریت جامعه شاید کافه به نظر جایی عاشقانه بیاید اما اینطور نیست . خیلی از بحث های سیاسی و اجتماعی در کافه ها مطرح می شود . از کافه ها خیلیها شناخته شدند مخصوصا در ایام انتخابات، نامزدها کافه ها را پله ی موفقیت و معرفی خود می دانند .
صاحب کافه کاوه اکثریت مشتریها از از بین خانمها می داند و می گوید:
آنطور که روزانه میبینیم 70درصد مشتری های ما خانم هستند چون محیطی امن و فرهنگی داریم .
او از چگونگی انتخاب افراد مشغول به کار در کافه می گوید:
کارکنان ما اکثریت از بچه ها ی بدسرپرست یا بی سرپرست یا دانشجوهایی که از نظر مالی ضعیف هستند، می باشند . اشخاصی که واقعا از لحاظ مالی احتیاج دارند . میگردیم و یا با معرفی دوستان این اشخاص را پیدا میکنیم تا با کار و کسب درآمد بتوانند گذران زندگی کنند.
و صحبتهای پایانی مهیار خراسانی مدیریت صاحب کافه کاوه :
اکثریت مشتریها از فضای کافه و غذاها راضی هستند. حتی دیزاین ما در کافه های خارج از شهر و حتی کشور استفاده می کنند .
سال 94 به عنوان کارافرین انتخاب شدیم و چند تقدیرنامه هم داریم بابت ایجاد یک فضای فرهنگی در شهر
زمانی که ما برای مجوز کافه اقدام کردیم به طبقات بالا و زیرزمین مجوز نمی دادند اما امروز به هر فضایی در هر مکانی مجوز می دهند . ما راضی هستیم اما کاش مسئولین بیشتر توجه کنند . در کافه های آمل، امروز قلیان میببینم که هیچ سنخیتی با کافه ندارد .
هنرمندان ما به کافه ها پناه می آورند . ما از روز اول میخواستیم به پشتوانه هنرمندان مطرح شویم اما بعد دیدیم هنرمندان با آمدن به کافه میخواهند دیده شوند!
برای یکبار هم که شده سعی کنید از فضای زیبا و آرام کافه کاوه لذت ببرید